Activiteiten 65+

2 jan 2023 | Dorpssteunpunt

Koffieochtend met Lunch op 14 december 2022 zeer geslaagd.

In een gezellig in kerstsfeer versierde zaal begonnen we, na een woord van welkom door Anke, met koffie en een kerstchocolaatje. Ook deze keer was er weer veel belangstelling ,
Tijdens de koffie heeft Norman Andrews uitgelegd wat een energiecoach voor ons kan betekenen. De 4 energiecoaches in ons dorp zijn: Geert Kootstra, Willem van den Pol, Schelte Goinga en Norman Andrews. In deze dure tijd zijn alle tips wat betreft energiebesparing welkom. Na de uitleg was er tijd om vragen te stellen of een afspraak te maken. In de SA van week 50 stond een uitgebreid artikel over onze energiecoaches.

Norman laat de poster met 24 tips zien!

Hierna een drankje en aansluitend de Lunch.

We begonnen met een heerlijke soep met stokbrood, waarbij er de keuze was uit gebonden kippensoep of Chinese tomatensoep . Op tafel verder: suikerbrood, kerstbrood, wit- en bruin brood, wraps, diverse soorten beleg, roomboter, jam en gevulde tomaatjes. Ook was er heerlijke kaas, gesponsord door de Kobunder. Daarbij kon men kiezen uit: melk, chocolademelk of jus d’orange. En fruit als besluit.

Voor de vrijwilligers, die deze activiteit georganiseerd hadden, was een daverend applaus van de deelnemers. Nadat Anke iedereen hele fijne feestdagen heeft gewenst gaat men weer tevreden en voldaan naar huis . Het volgende etentje is op woensdag 5 april 2023

Iemie Broersma

Van de diaconie Hemrik-Lippenhuizen hebben we €100,00 ontvangen. Hiermee kunnen we de begrotingen van deze activiteit en het stamppotbuffet van 2 november sluitend maken. Heel erg bedankt hiervoor.

Onze activiteiten in de eerste helft van 2023 zijn:
25 januari: koffieochtend met jeu de boules
22 februari: koffieochtend met jeu de boules
15 maart: koffieochtend met spelletjes
29 maart: koffieochtend met jeu de boules
5 april: pasta maaltijd
26 april: koffieochtend met jeu de boules
10 mei: gezellige middag met verrassing
31 mei: koffieochtend met jeu de boules

Vrijwilligers activiteiten 65+