De Boer brengt liedjes Stef Bos weer thuis

9 jun 2024 | Piter Podium, Startpagina

De Boer brengt liedjes Stef Bos weer thuis

Op 30 juni sluit singer-songwriter Adri de Boer zijn succesvolle tournee De Boer sjongt Bos af op het PiterPodium in Lippenhuizen. In het najaar van 2022 hield hij op dezelfde plek de try-out van het veelgeprezen programma. In het Fries klinken de teksten van Stef Bos bijna nog mooier dan in het Nederlands. En volledig anders. Het is gezongen poëzie.

Met dit optreden in zijn woonplaats brengt De Boer de liedjes van Bos weer thuis in Lippenhuizen. Vlakbij de Piterkerk in zijn huisstudio ontstond het idee om de melodieuze liedjes van de populaire Nederlandse zanger te hertalen naar het Fries. Bij de première in Gorredijk zong Bos een paar liedjes mee. ‘Is dit nu later’ kreeg een mooie vertolking in het Nederlands en Fries door beide zangers die samen het duet op het podium zongen.

Voor dit thuisconcert van de tournee De Boer sjongt Bos 2023/2024 neemt Adri de Boer multi-instrumentalist Sido Post mee en zangeres Lotte Broersma. Het is de laatste kans voor de zomer om dit bijzondere programma mee te maken. En een buitenkansje voor degenen die De Boer sjongt Bos tot hun spijt gemist hebben of nog eens willen horen.

PiterPodium Lippenhuizen, zondagmiddag 30 juni 2024 vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur.

Ticketprijs: €12,50, graag met pinpas betalen. Vooraf reserveren gewenst. Reserveren en informatie zie: www.piterkerk.nl.