Dorpssteunpunt Lippenhuizen

23 mei 2023 | Dorpssteunpunt

Dorpssteunpunt Lippenhuizen: hulp dichtbij!

Sinds 2017 is het dorpssteunpunt in Lippenhuizen weer actief. Het dorpssteunpunt bestaat uit vrijwilligers die u kunnen helpen op het gebied van zorg en welzijn. Bijvoorbeeld als u tijdelijk een helpende hand nodig heeft voor het uit laten van de hond als u net geopereerd bent. Of om wat klusjes in en om huis te doen, een wandeling te maken of gewoon voor een gezellig praatje. Ook voor hulp met de computer of bij het invullen van formulieren kunt u terecht bij het dorpssteunpunt.
In de afgelopen jaren zijn er door vrijwilligers heel wat klusjes gedaan. Even iemand ergens heen rijden of een schilderijtje ophangen. Vrijwilligers hebben mensen bezocht en onder het genot van een kopje koffie een praatje gemaakt.

Ook worden er samen met vrijwilligers leuke activiteiten georganiseerd. Zoals 2 keer in het jaar een maaltijd voor  65+ers. Er is dan alle tijd om een praatje met elkaar te maken.
Elke laatste woensdag van de maand is er de mogelijkheid om na koffie en iets lekkers mee te doen aan Jeu de Boules. Daarnaast zijn er nog koffieochtenden met ander activiteiten.

Voor hulpvragen of informatie kunt u bellen met:
Wietske de Jong: 06-46109773
Anke Paas:           0513 463803
Mailadres:            dsplippenhuizen@gmail.com