Femmes Vocales met feestelijk midzomer concert

27 mei 2023 | Overig

Het veelzijdige vrouwenkoor Femmes Vocales geeft op zaterdag 24 juni een zomeravondconcert in de Witte Kerk in Hemrik. Het koor laat in dit concert een grote variëteit aan stijlen horen. Er is gekozen voor stukken van relatief jonge componisten en arrangeurs. Naast sfeervolle composities van bekende namen als Bob Chilcott, Dan Forrest en Ola Gjeilo brengt het koor ook vlotte, verrassende en humoristische stukken van o.a. Elaine Hagenberg, Carey Blyton en Frank van Nimwegen.

Het koor staat al sinds de oprichting van ‘De Femmes’ onder leiding van Claartje van Dokkum, die met haar bevlogen directie garant staat voor zowel sfeer als vrolijkheid. Zij vertelt ook iets over de achtergrond van de gezongen werken. Pianist Geralda de Vries zorgt met haar prachtige, subtiele spel voor de begeleiding.

Het concert begint om 20.00 uur. Entree: € 10,-. Jeugd tot 18 jaar € 5,-.
Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan via femmesvocales.reservering@gmail.com
Meer informatie: 06-22055397.

Femmes Vocales is één van de vele activiteiten uit het aanbod van Stichting Muziek en Meer ‘Ars Musica’. Voor nadere informatie over koor en dirigent, zie: www.arsmusica.nu en kies onder ‘aanbod’ voor ‘koor’.