HET PERFECTE PLAATJE ~ It Liphústerfeest 2024 

18 feb 2024 | Feest, Nieuws

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur je beste foto in voor “Het Perfecte Plaatje van Lippenhuizen”!

*** GEEF JE UITERLIJK VRIJDAG 1 MAART OP VOOR DE WORKSHOP OP ZATERDAG 16 MAART ***

Spiegelreflexcamera of gewoon met je telefooncamera, dat maakt niet uit! Iedereen kan meedoen!
De top 10 tot 15 foto’s worden geselecteerd en zullen schitteren in een tentoonstelling op zondagmiddag 16 juni tijdens het Liphústerfeest. Dat is nog niet alles: de uiteindelijke winnaar wordt beloond met een prachtige uitvergroting van zijn/haar foto, en de winnende foto krijgt ook een mooi plekje in het MFA van Lippenhuizen. Als dat geen eer is!

Maar dat is nog niet alles! De foto’s worden die middag geveild via een spannende live veiling. Wie weet hangt binnenkort jouw kunstwerk aan iemands muur! En ook nog voor het goede doel: de opbrengst gaat namelijk naar het bloemencorso 2026.

WIE? Liphústers en andere creatievelingen
WAT? Het Perfecte Plaatje van Lippenhuizen (fotowedstrijd)
WANNEER? De deadline voor inzendingen is 18 mei 2024
HOE? Aanmelden voor Het Perfecte Plaatje is verplicht. Stuur een e-mail naar perfecteplaatjelippenhuizen@gmail.com. Een onafhankelijke vakjury zal de uiteindelijke winnaar kiezen.

Om alvast in de stemming te komen organiseren we een boeiende fotoworkshop waar je de basisvaardigheden leert kennen om het perfecte plaatje vast te leggen.

WIE? Deelnemers van Het Perfecte Plaatje van Lippenhuizen
WAT? Fotoworkshop basisvaardigheden
WANNEER? Zaterdag 16 maart 14:00u – opgeven voor vrijdag 1 maart
WAAR? MFA Lippenhuizen
HOE? perfecteplaatjelippenhuizen@gmail.com
De workshop vraagt een kleine bijdrage van slechts €5, deelname aan de workshop is niet verplicht maar het vergroot wel je kans om te winnen!

Heb je nog vragen? Geen probleem! Tijdens de fotoworkshop zullen we meer details geven over het thema, de deadlines en alles wat je moet weten. Bovendien zullen we algemene informatie delen via e-mail zodra je je hebt aangemeld.

Mis deze kans niet om jouw fotografische talent te tonen en deel te nemen aan “Het Perfecte Plaatje”! Voor meer informatie, bezoek onze website: https://www.lippenhuizeneen.nl/feest/

Deze activiteit wordt georganiseerd door It Fuottenein.

#perfect#foto#lippenhuizen#hetperfecteplaatje#dorpsfeest

THOR ubileumlogo