NDL

26 feb 2022 | Kobunderhús

Na weer een onrustige corona periode, lijkt het er nu op dat we elkaar weer vaker kunnen gaan zien. De activiteitencommissie was al voorbereid op een periode waar beperkende maatregelen zouden zijn. Gelukkig is deze commissie onwijs creatief en kunnen zij nu gaan kijken naar wat er allemaal weer mogelijk is. Wij kijken er erg naar uit om iedereen weer te ontmoeten in en om het Kobunderhûs.

De maatregelen die er waren, waren voor de besturen ook iedere keer weer aanpassen en kijken naar wat er mogelijk is. Wij zijn erg trots op de samenwerking die er destijds geweest is met o.a. Thor en school, waarin besloten is alles even neer te leggen om verdere besmettingen te beperken. Ook daarna is er iedere keer een fijne samenwerking geweest. Het uitgangspunt is ten alle tijden dat we willen dat eenieder gebruik kan maken van het MFA op een veilig manier.

Er viel zeker minder te beleven. Ondanks dat hebben we een mooi aantal donateurs erbij en behouden. Hier zijn wij erg dankbaar voor! Daarnaast willen wij de Piterrun en Diaconie bedanken voor hun schenkingen aan het NDL. Wij zijn hier enorm blij mee.

Nu gaan we weer vooruit kijken en weer samen zijn bij het Kobunderhûs. Voor achter de bar hebben we voor de verschillende activiteiten een aantal vrijwilligers. Om deze vrijwilligers in te plannen, zoeken we naar een nieuwe vrijwilligerscoördinator. Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Neem dan even contact op met Tirsa; 0629243120.

Tot zo ver en hopelijk tot snel in ons MFA !