Open Huizen Dag 2024: Kom jij ook kijken bij de Hoeve?

17 feb 2024 | Overig

Is je agenda nog leeg op woensdag 28 februari tussen 10.00 en 15.00 uur? Kom dan samen met een vriend, vriendin, broer, zus, kennis, collega of je kind/ kleinkind gezellig langs voor een bakje koffie of een roetsj van onze inpandige glijbaan. We tonen ons prachtige vakantiehuis graag aan je!

Binnenkijken bij de Hoeve
Op woensdag 28 februari 2024 opent de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, haar deuren tijdens de ‘Open Huizen Dag’. Op deze dag geven we een inkijkje in het reilen en zeilen van het aangepaste vakantiehuis. Iedereen is van harte welkom: buurtgenoten, donateurs, en andere geïnteresseerden. Kom jij ook?

Onbeperkt samen vakantie vieren
In de drie aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds vieren kinderen die extra zorg nodig hebben en hun families onbeperkt vakantie. Want als je kind langdurig ziek is of een beperking heeft, dan vraagt dat veel van een gezin. In de vakantiehuizen kunnen deze families weer even tot elkaar te komen. Hier kunnen zij helemaal zichzelf zijn en samen de fijnste herinneringen maken. De vakantiehuizen ontvangen geen subsidie en functioneren dankzij sponsors, donaties en de inzet van vrijwilligers.

Welkom
De Hoeve verwelkomt je graag tussen 10.00 – 15.00 uur op de Helomareed 2, in Beetsterzwaag.


Een afspraak maken is niet nodig. Er is vrije inloop en de koffie staat klaar!
Voor meer informatie ga naar www.kinderfonds.nl/open-huizen-dag.