Open repetitie Vrouwenkoor Femmes Vocales

26 sep 2023 | Overig

Wil je op hoog niveau zingen en ben je bereid daar ook thuis voor te studeren? Kom dan op woensdagavond 4 oktober naar de open repetitie van Vrouwenkoor Femmes Vocales. De repetitie is van 20.00 tot 22.00 uur in De Skâns in Gorredijk.

Het repertoire is zeer divers en gaat van barok tot hedendaags klassiek, met uitstapjes naar de lichte muziek. Naast het instuderen van de meerstemmige stukken is er veel aandacht voor stemscholing en koorklank. In een goede sfeer en met volle inzet komen we tot het best haalbare muzikale resultaat. En dat is hoorbaar tijdens de concerten. Ervaar het plezier van samen iets moois neerzetten.

Het koor, zo’n 25 vrouwen uit Opsterland, Heerenveen en Drachten, is net weer enthousiast begonnen met het instuderen van stukken voor een kerstoptreden, een prima moment om in te stromen. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00–22.00 uur in De Skâns in Gorredijk. Het koor staat onder leiding van dirigent Claartje van Dokkum. Als je mee wilt zingen op 4 oktober, mail naar of bel met de dirigent: claartjevandokkum@live.nl / 0623664687.