PlusBus zoekt vrijwilligers!

15 sep 2023 | Overig

Stichting Sociaal Cultureel Vervoer Opsterland (de PlusBus) is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk met als doel het tegen een redelijk tarief verzorgen van sociaal vervoer voor haar donateurs binnen de gemeente Opsterland en indien mogelijk ook daarbuiten. Onder sociaal vervoer valt onder andere het bezoek aan ziekenhuis, arts of dagopvang. Ook het bezoeken van familie of vrienden wordt door ons verzorgd. De organisatie bestaat al ruim vijftien jaar en wordt al sinds het begin volledig gerund door vrijwilligers. Het zijn onze enthousiaste vrijwilligers die het hart van de organisatie vormen en alle werkzaamheden verzorgen.


De PlusBus is naarstig op zoek naar vrijwilligers voor de functies van chauffeur en planner. Chauffeurs dienen bij voorkeur minimaal twee keer per maand beschikbaar te zijn. De functie van planner bestaat uit het telefonisch aannemen van de ritten tijdens werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur en het maken van de planning op basis van de aanmeldingen.


Als u meer informatie wenst over de functies van chauffeur en planner kunt u per mail (info@pakdeplusbus.nl ) of telefonisch contact opnemen met onze secretaris (tel. nr. 06 51526945). Hij geeft u graag uitleg over de verschillende mogelijkheden om vrijwilliger te worden bij onze stichting. Zie ook https://www.pakdeplusbus.nl/