Schoolkrant OBS De Flecht lente-editie

20 apr 2023 | De Flecht

Beste lezers,

Hierbij kunnen jullie de bijdrage van onze kinderen (zie menu hiernaast, of hieronder op je telefoon) van de Flecht lezen en bekijken. Af en toe zullen wij een bijdrage leveren in de digitale Harker.

De bijdrage van school aan de voorgaande Harker lijkt nog maar net geleden, maar wat hebben er zich al weer ontzettend veel leuke dingen voorgedaan op en rond de school! Even het nieuws vanuit de school op een rijtje.

Het verst in het geheugen ligt natuurlijk de jaarlijkse rommelmarkt! Het was al even geleden, maar wat was dit weer een belevenis! Nogmaals dank voor alle hulp die we hierbij gehad hebben! Mede dankzij jullie kon de rommelmarkt weer gerealiseerd worden en liep alles op rolletjes!

De laatste ronde van de talentenmiddagen zitten er inmiddels op. De kinderen zijn druk bezig geweest met het gevarieerde aanbod. Er zijn mooie eindproducten meegenomen naar huis, of al lekker opgegeten op school. Chapeau voor de kinderen! Het is jullie bij het brengen of ophalen van de kinderen misschien al opgevallen, maar tijdens NL doet zijn er ontzettend veel mooie bloemen geplant en ziet het er rondom school fleurig uit! De bollen hiervoor hebben we gekregen van Tuindorado, hartelijk dank!

Het opfleuren van de omgeving sloot prachtig aan bij ons project Natuur en Techniek. De kinderen zijn een maand lang druk bezig geweest met van alles rondom dit project. Er zijn proefjes gedaan, er zijn producten gemaakt en er werden veel lessen over het thema gegeven. Dit alles is uiteindelijk op 6 april afgesloten met een drukbezochte kijkavond! Wat een interesse en gezelligheid! De kinderen hebben met volle teugen kunnen genieten van de energie die ze overal in gestopt hebben. Juf Ria heeft een spetterend optreden verzorgd voor de ouders van de kinderen uit het koor en andere belangstellenden.

De M-cyclus van de cito toetsen zijn geweest met aansluitend de rapportgesprekken voor de groepen 1 t/m 7 en de verwijsgesprekken voor groep 8.


Nu zijn we volop bezig met de voorbereiding voor de koningsspelen.

Ik wens iedereen namens het team een fijne meivakantie toe!

Rolf Dijk

Menu