Schoolkrant OBS de Flecht zomereditie

23 jul 2023 | De Flecht

Hallo lezers,

Hierbij kunnen jullie de bijdrage van onze kinderen (zie menu hiernaast, of hieronder op je telefoon) van de Flecht lezen en bekijken. Af en toe zullen wij een bijdrage leveren in de digitale Harker.

Sinds de laatste bijdrage in april hebben we alweer enorm veel gedaan. Het is natuurlijk de tijd van de schoolreisjes en de afsluiting van het schooljaar. Groep 5/6 is op schoolkamp geweest naar Bakkeveen. Daar hebben ze heerlijk gezwommen. Het was enerverend om in de avond het dierengeluidenspel te spelen op de zandvlakte. Lasergamen en midgetgolfen waren ook favoriet.

Groep 3/4 was naar Monkey Town in Wolvega. Tijdens storm Poly op schoolreis was best een spannend avontuur. Gelukkig waren het schoolreisje en de wind tegelijkertijd afgelopen.

Groep 1/2 is naar Flippies geweest in Bakkeveen. Ook dat schoolreisje was zeer geslaagd.

Groep 7/8 gaat in september naar Ameland. Een heerlijk vooruitzicht!

De laatste schoolweek hebben we nog veel gezellige activiteiten gedaan. Groep 8 heeft de film Lang & Gelukkig gemaakt. De leerlingen hebben ervaren hoe het is om te acteren voor een echte filmcamera. Dinsdag hebben ze de film aan alle leerlingen van school laten zien. Op dezelfde avond in de film getoond aan familie en vrienden van de kinderen van groep 8. Hierna is er in kleinere setting afscheid genomen van de leerlingen van groep 8. Een geslaagde avond!

Donderdag hebben we het schooljaar feestelijk afgesloten in een prachtige circustent. De kinderen hebben per groep een voorstelling voorbereid en deze opgevoerd aan alle aanwezigen in een afgeladen circustent. Wat een show! Natuurlijk was juf Ria deze avond het middelpunt van de aandacht, want zij neemt na 22 jaar gewerkt te hebben op de Flecht afscheid. Ria gaat genieten van haar welverdiend pensioen!

Namens het team wens ik iedereen een fijne zomervakantie!

Frouwke Martha van der Zee

Menu