Zangworkshop door Elske DeWall

21 mrt 2024 | Jeugdwerk, Overig

Fulkaan organiseert gratis zangworkshop door Elske DeWall in Gorredijk.

Op 13 april geeft Elske DeWall niet alleen een optreden in De Skâns in Gorredijk, maar zal ze ook een zangworkshop geven aan jonge zangers en zangeressen. Muzikaal talentontwikkelingsprogramma Fulkaan is het brein achter de gratis workshop.

Speciaal voor de workshop maakte Elske in samenwerking met Fulkaan een video waarin ze uitlegt wat deelnemers kunnen leren. De nadruk komt hierbij niet alleen op de techniek te liggen, maar ook op emotie en performance. Deelnemers studeren voorafgaand het nummer ‘To Make You Feel My Love’ in van Adèle. Met die melodie in hun hoofd en met een eigen favoriete nummer stappen ze de workshop in. Elske geeft aan er zin in te hebben: “Geef je op want we gaan er een superleuke, leerzame en vooral gezellige dag van maken!”

Fulkaan is het muzikaal talentontwikkelingsprogramma van Keunstwurk. Het project richt zich op jongeren tussen de 12 en 21 jaar die een instrument bespelen, zingen of willen dirigeren. Onlangs publiceerde Fulkaan het programma voor 2024 met workshops, een weeklange Simmer Akademy en het professionaliseringstraject ‘Fulkaan Kollektyf’.

Meer weten over het programma van Fulkaan? Ga voor meer informatie naar www.fulkaan.nl.

Persoonlijke uitnoding van Elske: Ga naar TikTok